Košarica 0
Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey

Još pregleda

  • Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey
  • Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey
  • Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey
  • Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey
  • Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey

Autosjedalica Cybex Sirona M I-Size 0+/1 sa bazom Manhattan Grey

Autosjedalica namijenjena djeci od rođenja do visine 105 cm (otprilike do 19 kg/4 god. starosti). Zahvaljujući posebnoj bazi s "click in" sistemom jednostavno se okreće u smjeru vožnje ili obrnuto od njega. Kut ležanja djeteta podesiv u 5 pozicija u slučaju vožnje prema nazad i u 3 pozicije u slučaju vožnje prema naprijed. Autosjedalica ima posebno patentiranu bočnu zaštitu. Naslon za glavu podesiv u 12 visina. Opremljena podesivim vodilicama za sigurnosni pojas i za dodatnu sigurnost isofix polugom, a lakše vađenje i stavljanje djeteta u autosjedalicu omogućuju magnetni držači sigurnosnih pojaseva. Nagib se jednostavno podešava jednom rukom. Ova autosjedalica odgovara novim "i-Size" europskim zahtjevima i regulativama koje nalažu vožnju djeteta do 15 mjeseci starosti u smjeru obrnutom od smjera vožnje.

Sirona M i-Size se može koristiti u obrnutom smjeru od kretanja vozila do djetetove četvrte godine, odnosno 105 cm visine.


Ovaj način korištenja osobito preporučuju stručnjaci radi sigurnosti djeteta u sudarima. Statistike pokazuju da je rizik od ozljeda i smrtnosti puno manji za djecu koja putuju na ovaj način način.
ECE R 129 (i-Size regulativa koja nalaže vožnju obrnutu od smjera vožnje do 15 mjeseci starosti djeteta, a bit će obavezna vjerojatno od 2018. g.)
Namijenjena od rođenja do otprilike 4 godine (do 19 kg odnosno 105 cm visina djeteta)
Tehničke karakteristike: D 657mm / Š 439 mm / V 667mm.
Težina autosjedalice: 14 kg.
Zahvaljujući umetku za novorođenče ova autosjedalica se može koristiti od rođenja do visine djeteta od 105 cm (oko 4 g. starosti) u smjeru obrnutom od smjera vožnje. Novi inteligentni dizajn omogućuje djeci veće visine više mjesta za ugodniju vožnju, ali sama po sebi ne zauzima puno mjesta i pogodna je i za manje aute. Nagib autosjedalice podešava se jednom rukom.
Okretanje autosjedalice u smjeru vožnje automobila optimalno je pri visini djeteta 76 cm i 16 mjeseci starosti.
Bočni L.S.P. zaštitni sistem prilagođava se ovisno o udaljenosti autosjedalice i vrata vozila, prvi apsorbiraju udarac kod bočnih sudara i time dodatno štite dijete.
5 nagibnih položaja u slučaju vožnje prema nazad i 3 položaja u slučaju vožnje prema naprijed.
12 položaja visine naslona za glavu.
Magnetski držači sigurnosnih pojaseva za lako stavljanje i vađenje djeteta.
Mijenjanje smjera autosjedalice jednim potezom.
Temeljna načela I -size regulative koja vrijedi od 09.07.2013 za sve članice Europske unije:
Smanjena je opasnost od nepravilnog korištenja zbog Isofix conect sustava.
Autosjedalica mora biti okrenuta obrnuto od smjera vožnje dok dijete ne navrši 15 mjeseci.
Jednostavna klasifikacija po visini djeteta.
Autosjedalice testirane i na bočne udare
Poboljšana kompatibilnost: i-Size autosjedalice odgovaraju svim i-Size mjestima za sjedenje u automobilu. Posebna oznaka pokazuje kompatibilnost sa svim sjedalima u svakom certificiranom vozilu.

Šifra artikla 4060-01864
Vrsta Grupa 0+/1
Brand Cybex
Dob 0-4
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača Cybex
U samo 10 godina Cybex je izrastao u svjetski brand prepoznatljiv po svojem dizajnu, inovativnim tehnologijama, sigurnosnim karakteristikama i funkcionalnosti.
 
Od svojih skromnih početaka do danas Cybex je postao dobavljač autosjedalica, nosiljki za djecu i kolica u više od 100 zemalja, zapošljavajući preko 200 vrlo talentiranih suradnika iz cijelog svijeta.
Izgradnja branda i dizajn proizvoda temelji se na CYBEX D.S.F. principu inovativnosti: kombiniranje Dizajna, nenadmašne Sigurnosti i kvalitete i inteligentne Funkcionalnosti. Ova strategija u tri smjera dovela je, ne samo do razvoja nagrađivane autosjedalice kao što je model Sirona s posebnim sistemom okretanja, nego i do 10-ak Red Dot Design nagrada te brojnih potvrda na testovima sigurnosti.
Izbjegavajući pasivnost i ne stremeći pred izazovima kreiranja novog, CYBEX je postao, ne samo vodeći u sigurnosti već je prepoznat po svom inovativnom lifestyle i modnom pristupu. Svojim svježim pristupom CYBEX stvara proizvode za roditelje koji drže do sigurnosti i trendova istovremeno pomičući granice koje obično sprečavaju koegzistiranje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.
Vjerni kupci CYBEX proizvoda su i brojne zvijezde iz glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Gisele Bundchen, Jeremy Scott, Natalie Portman, Amber Rose, Wiz Khalifa, Michelle Hunziker i Tomaso Trussardi i dr

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se