Košarica 0
Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain

Još pregleda

  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain
  • Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain

Autosjedalica Cybex Pallas Purple Rain

Autosjedalica namijenjena djeci težine 9 do 36 kg (otprilike 9 mjeseci do 12 godina starosti). Ova 2 u 1 autosjedalica može se koristiti i sa sigurnosnim pojasom učvršćenim u 3 točke. U grupi 1 koristi podesivu prednju zaštitu od udarca dok u grupi 2 i 3 koristi sigurnosni pojas tj. prednja zaštita od udarca se može ukloniti pri čemu se pretvara u model Solution M namijenjen djeci od 15 kg (otprilike 3 godine starosti). Ima patentirani naslon za glavu podesiv u 3 nagibna položaja i podesive posebno patentirane dodatne bočne zaštite. Moguće podešavanje nagiba autosjedalice jednostavno, jednom rukom sve do ležećeg položaja u slučaju korištenja autosjedalice za grupu 1.

ECE R-44/04
Namijenjen djeci od 9 mjeseci do otprilike 12 godina starosti.
Tehničke karakteristike: D 455 mm / Š 470 mm / V 720 - 890 mm.
Težina autosjedalice: 9,7 kg.
Dvije autosjedalice u jednoj - može se koristiti duže od 11 godina. U grupi 1 , autosjedalica se koristi sa sigurnosnim jastukom koji igra ulogu aktiviranog zračnog jastuka. Sila udarca prenosi se preko cijelog sigurnosnog jastuka i smanjuje zahvaljujući materijalima izrade koji amortiziraju silu. Za djecu starosti otprilike 3 i više godina na jednostavan način autosjedalica se pretvara u osvajača nagrada u grupi 2/3 – model Solution X.
Ključne karakteristike i prednosti:
Podesivi sigurnosni jastuk: za veću prostranost i udobnost.
2 u 1 autosjedalica: može se koristiti duže od 11 godina.
Extra široko i udobno sjedalo: S extra mekanim punjenjem.
Patentirani podesivi naslon za glavu: sprečava padanje djetetove glave prema naprijed prilikom spavanja.
L.S.P. sistem PLUS: Linearna bočna zaštita.
Jednostavno podešavanje naslona do ležećeg položaja (pri korištenju u grupi 1).
Šifra artikla 4060-01872
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand Cybex
Dob 9m-12g
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača Cybex
U samo 10 godina Cybex je izrastao u svjetski brand prepoznatljiv po svojem dizajnu, inovativnim tehnologijama, sigurnosnim karakteristikama i funkcionalnosti.
 
Od svojih skromnih početaka do danas Cybex je postao dobavljač autosjedalica, nosiljki za djecu i kolica u više od 100 zemalja, zapošljavajući preko 200 vrlo talentiranih suradnika iz cijelog svijeta.
Izgradnja branda i dizajn proizvoda temelji se na CYBEX D.S.F. principu inovativnosti: kombiniranje Dizajna, nenadmašne Sigurnosti i kvalitete i inteligentne Funkcionalnosti. Ova strategija u tri smjera dovela je, ne samo do razvoja nagrađivane autosjedalice kao što je model Sirona s posebnim sistemom okretanja, nego i do 10-ak Red Dot Design nagrada te brojnih potvrda na testovima sigurnosti.
Izbjegavajući pasivnost i ne stremeći pred izazovima kreiranja novog, CYBEX je postao, ne samo vodeći u sigurnosti već je prepoznat po svom inovativnom lifestyle i modnom pristupu. Svojim svježim pristupom CYBEX stvara proizvode za roditelje koji drže do sigurnosti i trendova istovremeno pomičući granice koje obično sprečavaju koegzistiranje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.
Vjerni kupci CYBEX proizvoda su i brojne zvijezde iz glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Gisele Bundchen, Jeremy Scott, Natalie Portman, Amber Rose, Wiz Khalifa, Michelle Hunziker i Tomaso Trussardi i dr

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se