Košarica 0
Autosjedalica Cybex Juno-Fix Rumba Red

Još pregleda

  • Autosjedalica Cybex Juno-Fix Rumba Red
  • Autosjedalica Cybex Juno-Fix Rumba Red
  • Autosjedalica Cybex Juno-Fix Rumba Red

Autosjedalica Cybex Juno-Fix Rumba Red

Autosjedalica namijenjena djeci težine 9 do 18 kg (otprilike 9 mjeseci do 4 godine starosti). Naslon za glavu je podesiv u 8 visina i pod više kuteva prilagođavajući se naslonu sjedila vozila te ima dodatnu posebno patentiranu bočnu zaštitu i sistem za lakši protok zraka. Prednja zaštita od udarca je podesiva veličini i potrebama djeteta. Težina autosjedalice iznosi samo 6.7 kg i opremljena je dodatnim isofix connect sigurnosnim spojem na stražnjoj strani.

ECE R-44/04
Namijenjena djeci od 9 mjeseci do otprilike 4 godine starosti.
Tehničke karakteristike: D 400 mm / Š 550 mm / V 660 mm.
Težina autosjedalice: 6,7 kg.
Osvajač nagrade u Europskom testiranju dječjih autosjedalica 06/2012.
Ključne karakteristike i prednosti:
8 pozicija visine naslona za glavu.
Sistem cirkuliranja zraka: održava optimalnu temperaturu tijela.
Podesivi sigurnosni jastuk: za veću prostranost i udobnost .
Podešavanje naslona do ležećeg položaja.
Vrlo lagana (samo 6,7 kg): lakše prenošenje iz vozila u vozilo i smanjen pritisak na stražnji dio.
L.S.P. sistem PLUS: optimizirana linearna bočna zaštita.
Podesiv naslon za leđa potpuno prilagodljiv sjedalu u vašem vozilu.
ISOFIX spoj: Za extra stabilnost i sigurnost.
Međunarodna ekipa Cybexovih inženjera istraživala je načine kako postići veću sigurnost za Skupinu 1 za sjedalo okrenuto prema naprijed. Rezultat je Juno-fix.
Podesivi sigurnosni jastuk (patent u izradi), optimizirana linearna bočna zaštita (L.S.P. Sustav Plus), ISOFIX Connect za više sigurnosti i stabilnosti.
Autosjedalica Skupine 1 proglašena je POBJEDNIKOM TESTIRANJA 06/2012 prema Stiftung Warentest te joj je dodijeljena ocjena "VRLO DOBAR" u kategoriji sigurnost u slučaju nezgode. Nadalje je Juno-fix uvjerio i druge važne institucije za testiranje poput austrijskog ÖAMTC i Autobild.de.
Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje opasnost od ozljeda vrata, a da pritom ne ograničava dijete (patent u izradi).
Snaga udarca u glavu raspoređuje se po sigurnosnom jastuku te je apsorbiraju upijajući materijali. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku te značajno smanjuje snagu udarca u slučaju nezgode. Pojas neće povrijediti dijete, dok su istovremeno glava, vrat, ramena i unutarnji organi zaštićeni. Novi dizajn podesivog sigurnosnog jastuka (patent u izradi) prilagođava se prema tijelu djeteta za najveću udobnost te omogućuje slobodu kretanja gornjeg dijela tijela, kao i potpunu sigurnost, prvenstveno u slučaju frontalnog udara u usporedbi s konvencionalnim sustavom vezivanja u pet točaka.
Optimiziran sustav bočne zaštite od sudara (L.S.P. System Plus) sistematično apsorbira snagu bočnog sudara kroz linearnu seriju reakcija korištenjem zaštite za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela uzrokovana udarom apsorbirana je u vrlo ranoj fazi te se glava aktivno vodi u sigurni položaj.
ISOFIX Connect System nudi poboljšanu sigurnost i stabilnost te jednostavno postavljanje jednim klikom. Konektori sjedala se jednostavno spoje sa sidrišnim ISOFIX točkama sjedala.
Šifra artikla 4060-01869
Vrsta Grupa 1
Brand Cybex
Dob 9m-4g
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača Cybex
U samo 10 godina Cybex je izrastao u svjetski brand prepoznatljiv po svojem dizajnu, inovativnim tehnologijama, sigurnosnim karakteristikama i funkcionalnosti.
 
Od svojih skromnih početaka do danas Cybex je postao dobavljač autosjedalica, nosiljki za djecu i kolica u više od 100 zemalja, zapošljavajući preko 200 vrlo talentiranih suradnika iz cijelog svijeta.
Izgradnja branda i dizajn proizvoda temelji se na CYBEX D.S.F. principu inovativnosti: kombiniranje Dizajna, nenadmašne Sigurnosti i kvalitete i inteligentne Funkcionalnosti. Ova strategija u tri smjera dovela je, ne samo do razvoja nagrađivane autosjedalice kao što je model Sirona s posebnim sistemom okretanja, nego i do 10-ak Red Dot Design nagrada te brojnih potvrda na testovima sigurnosti.
Izbjegavajući pasivnost i ne stremeći pred izazovima kreiranja novog, CYBEX je postao, ne samo vodeći u sigurnosti već je prepoznat po svom inovativnom lifestyle i modnom pristupu. Svojim svježim pristupom CYBEX stvara proizvode za roditelje koji drže do sigurnosti i trendova istovremeno pomičući granice koje obično sprečavaju koegzistiranje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.
Vjerni kupci CYBEX proizvoda su i brojne zvijezde iz glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Gisele Bundchen, Jeremy Scott, Natalie Portman, Amber Rose, Wiz Khalifa, Michelle Hunziker i Tomaso Trussardi i dr

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se