Košarica 0
Autosjedalica Cybex Juno 2-Fix Autumn Gold

Još pregleda

  • Autosjedalica Cybex Juno 2-Fix Autumn Gold

Autosjedalica Cybex Juno 2-Fix Autumn Gold

Autosjedalica namijenjena djeci težine 9 do 18 kg (otprilike 9 mjeseci do 4 godine starosti). Naslon za glavu je podesiv u 8 visina i pod više kuteva prilagođavajući se naslonu sjedila vozila te ima dodatnu posebno patentiranu bočnu zaštitu i sistem za lakši protok zraka. Prednja zaštita od udarca je podesiva veličini i potrebama djeteta. Težina autosjedalice iznosi samo 6.7 kg i opremljena je dodatnim isofix connect sigurnosnim spojem na stražnjoj strani.

ECE R-44/04
Nmaijenjena djeci od 9 mjeseci do otprilike 4 godine starosti.
Tehničke karakteristike: D 400 mm / Š 550 mm / V 660 mm.
Težina autosjedalice: 6,7 kg.
Osvajač nagrade u Europskom testiranju dječjih autosjedalica 11/2013.
Osvajač najviše ocjena „vrlo dobar” u svim kategorijama na testiranjima 11/2013. Najveći europski automobilski klub ADAC ocijenio ga je ocjenom „vrlo dobar” u svim kategorijama uglavnom zahvaljujući podesivnom sigurnosnom jastuku , optimiziranoj linearnoj bočnoj zaštiti , praktičnosti i ergonomiji.
Ključne karakteristike i prednosti:
Podesivi sigurnosni jastuk: za veću prostranost i udobnost .
L.S.P. sistem PLUS: optimizirana linearna bočna zaštita.
Podešavanje naslona do ležećeg položaja.
ISOFIX spoj: Za extra stabilnost i sigurnost. Može se koristiti i bez ISOFIX-a.
Podesiv naslon za leđa potpuno prilagodljiv sjedalu u vašem vozilu.
Vrlo lagana (samo 6,7 kg): lakše prenošenje iz vozila u vozilo i smanjen pritisak na stražnji dio .
Sistem cirkuliranja zraka : održava optimalnu temperaturu tijela.
8 pozicija visine naslona za glavu: za prilagođavanje svakom uzrastu.
Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta (patent u razvoju).
Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike povećava silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk (patent u razvoju) prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.
Optimalizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav plus) apsorbira silinu udarca u vrlo ranoj fazi.
Silina udara u slučaju bočnog sudara je apsorbirana u linearnim serijama reakcija pomoću bočnih zaštitnih jastuka, te zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.
ISOFIX Connect System nudi poboljšanu sigurnost i stabilnost te jednostavno postavljanje jednim klikom. Konektori sjedala se jednostavno spoje sa sidrišnim ISOFIX točkama sjedala.
Šifra artikla 4060-01870
Vrsta Grupa 1
Brand Cybex
Dob 9m-4g
Zemlja porijekla Kina
Website proizvođača Cybex
U samo 10 godina Cybex je izrastao u svjetski brand prepoznatljiv po svojem dizajnu, inovativnim tehnologijama, sigurnosnim karakteristikama i funkcionalnosti.
 
Od svojih skromnih početaka do danas Cybex je postao dobavljač autosjedalica, nosiljki za djecu i kolica u više od 100 zemalja, zapošljavajući preko 200 vrlo talentiranih suradnika iz cijelog svijeta.
Izgradnja branda i dizajn proizvoda temelji se na CYBEX D.S.F. principu inovativnosti: kombiniranje Dizajna, nenadmašne Sigurnosti i kvalitete i inteligentne Funkcionalnosti. Ova strategija u tri smjera dovela je, ne samo do razvoja nagrađivane autosjedalice kao što je model Sirona s posebnim sistemom okretanja, nego i do 10-ak Red Dot Design nagrada te brojnih potvrda na testovima sigurnosti.
Izbjegavajući pasivnost i ne stremeći pred izazovima kreiranja novog, CYBEX je postao, ne samo vodeći u sigurnosti već je prepoznat po svom inovativnom lifestyle i modnom pristupu. Svojim svježim pristupom CYBEX stvara proizvode za roditelje koji drže do sigurnosti i trendova istovremeno pomičući granice koje obično sprečavaju koegzistiranje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.
Vjerni kupci CYBEX proizvoda su i brojne zvijezde iz glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Gisele Bundchen, Jeremy Scott, Natalie Portman, Amber Rose, Wiz Khalifa, Michelle Hunziker i Tomaso Trussardi i dr

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se