Košarica 0
Auto kamera TrueCam A7 dashboard Full HD

Još pregleda

  • Auto kamera TrueCam A7 dashboard Full HD
  • Auto kamera TrueCam A7 dashboard Full HD

Auto kamera TrueCam A7 dashboard Full HD

Najnoviji model TrueCam, A7, dodatno je unaprijeđena verzija TrueCam A5. Kamera ima GPS lokator i dojavu prekoračenja brzine. Snimke rezolucije Full HD (2304x1296) donose visoku kvalitetu koja omogućuje lako prepoznavanje lica ili registracijskih pločica. TrueCam A7 idealno se snalazi u svim uvjetima bilo da se radi o noći, smanjenoj vidljivosti ili bilo kojim drugim teškim uvjetima, te donosi maksimalnu oštrinu. Instalacija i montaža su izrazito jednostavne, tako da je A7 spremna za korištenje u trenu oka.
Snimke u FULL HD rezoluciji
TrueCam A5 dashboard kamera sve snimke snima u FULL HD 1296p rezoluciji. Snimka s ove kamere stoga je toliko jasna da na njoj lako možete prepoznati detalje poput lica osobe ili registracijske oznake drugog vozila. Bez obzira snimate li preko noći, tijekom dana ili u smanjenim uvjetima vidljivosti, TrueCam A7 će uvijek osigurati oštre slike visoke kvalitete.
GPS
TrueCam A7 opremljena je s GPS koji uz vašu poziciju također mjeri i bilježi brzinu. Izaberite želite li brzinu prikazati na zaslonu ili ju samo spremiti u GPS. Ako ne želite da GPS mjeri vašu brzinu jednostavno tu značajku isključite. Snimljeni podaci mogu se pregledati putem Google Mapsa.
Alarm za kamere za brzinu
Uz TrueCam A7 sada ćete biti upozoreni kada na cesti budu uočene kamere za brzinu. S glasovnim navođenjem bit ćete alarmirani o opasnostima i općenitom prekoračenju brzine.
Brza instalacija
Za proizvode koje koristite na dnevnoj bazi, važno je da njihovo korištenje bude olakšano do najveće mjere. S TrueCam A7 kamerom, posebni držači osiguravaju da kamera uvijek bude u dobrom položaju. Auto kamera samo sjedne na mjesto i spremni ste za put.
Snimanje u krug
S TrueCam A7 dashcam nema potrebe za slobodnim mjestom na memorijskoj kartici. Kada je memorijska kartica puna, ova kamera jednostavno kreće snimati ispočetka brišući najstarije snimke. Ako želite sačuvati neki video, samo namjestite opciju "zaključano" i on će biti u potpunosti zaštićen.
G-senzor
G-senzor (akcelerometar, senzor gravitacije) detektira pokret u tri dimenzije a u slučaju nesreće, bilježi udar i automatski zaključava snimku kako se ne bi presnimila. Osjetljivost senzora lako se može podetiti u meniju.
LCD zaslon
Zahvaljujući 2,7" LCD zaslonu, lako možete pogledati trenutnu snimku, prethodno snimljenu snimku ili namjestiti postavke kamere. Kamera se jednostavno koristi te ne stvara nikakve poteškoće.
Senzor pokreta
TrueCam počinje sa snimanjem istog trenutka kada detektira pokret. Ova značajka posebno će korisna biti ako se netko zabije u vaš automobil. U tom slučaju imat ćete dokaz u obliku registracijske oznake ili izgledu vozača.
Noćni način
TrueCam A7 opremljena je s visokokvalitetnim objektivom koji rezultira time da sve snimke budu vrhunske kvalitete, čak i po noći.
WDR funkcija
Zahvaljujući WDR-u, ova auto kamera uhvatit će slike čak i i pri velikim kontrastima. Tipičan primjer bio bi kontrast između svjetla i sjene ili mračne ceste i nadolazećeg auta.
Šifra artikla 40904-00371
Brand TrueCam
Vrsta Auto kamere
Boja crna
Jamstvo 12 mjeseci
Video rezolucija: Full HD 2304 x 1296 30fps
Senzor: 1/3″ 4.0 Mega CMOS Sensor, OV4689 s moćnim noćnim načinom
Kut snimanja: 130°
Zvuk: Ugrađeni mikrofon
Rezolucija slike: 5 MP
LCD zaslon: 2,7" 16:9
GPS
G-senzor
Dojava prekoračenja brzine
Micro SD utor: do 32 GB
Snimanje u krug
Auto start
Zaključavanje datoteka
Datum i vrijeme na zaslonu
Brzina
Lokacija
Senzor pokreta
Ulazi: USB, HDMI
Baterija: 400 mAh
Punjač: 12-24 V, 3000m
Dimenzije: 103 x 51 x 40 mm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se