Košarica 0
Auto kamera TrueCam A5 dashboard Full HD

Još pregleda

  • Auto kamera TrueCam A5 dashboard Full HD
  • Auto kamera TrueCam A5 dashboard Full HD
  • Auto kamera TrueCam A5 dashboard Full HD

Auto kamera TrueCam A5 dashboard Full HD

Ako tražite profesionalni dashcam, vaša potraga je završena. TrueCam A5 nadmašuje klasične dashcamove sa svojom superiornom slikom na kojoj do detalja možete pogledati nečije lice ili registracijsku oznaku. Kamera se lako i jednostavno postavlja te ne zahtijeva gubljenje vremena. TrueCam također bilježi svako opasno kretanje oko vašeg automobila. GPS i Google Maps omogućuje da do detalja analzirate rute kojima putujete. A5 idealan je i za rađenje prekrasnih slika mjesta koja posjetite ili vaših moto aktivnosti.
Snimke u FULL HD rezoluciji
TrueCam A5 dashboard kamera sve snimke snima u FULL HD 1080p rezoluciji. Snimka s ove kamere stoga je toliko jasna da na njoj lako možete prepoznati detalje poput lica osobe ili registracijske oznake drugog vozila. Bez obzira snimate li preko noći, tijekom dana ili u smanjenim uvjetima vidljivosti, TrueCam A5 će uvijek osigurati oštre slike visoke kvalitete.
GPS
TrueCam A5 opremljena je s GPS koji uz vašu poziciju također mjeri i bilježi brzinu. Izaberite želite li brzinu prikazati na zaslonu ili ju samo spremiti u GPS. Ako ne želite da GPS mjeri vašu brzinu jednostavno tu značajku isključite. Snimljeni podaci mogu se pregledati putem Google Mapsa.
Brza instalacija
Za proizvode koje koristite na dnevnoj bazi, važno je da njihovo korištenje bude olakšano do najveće mjere. S TrueCam A5 kamerom, posebni držači osiguravaju da kamera uvijek bude u dobrom položaju. Auto kamera samo sjedne na mjesto i spremni ste za put.
Snimanje u krug
S TrueCam A5 dashcam nema potrebe za slobodnim mjestom na memorijskoj kartici. Kada je memorijska kartica puna, ova kamera jednostavno kreće snimati ispočetka brišući najstarije snimke. Ako želite sačuvati neki video, samo namjestite opciju "zaključano" i on će biti u potpunosti zaštićen.
G-senzor
G-senzor (akcelerometar, senzor gravitacije) detektira pokret u tri dimenzije a u slučaju nesreće, bilježi udar i automatski zaključava snimku kako se ne bi presnimila. Osjetljivost senzora lako se može podetiti u meniju.
LCD zaslon
Zahvaljujući 2,7" LCD zaslonu, lako možete pogledati trenutnu snimku, prethodno snimljenu snimku ili namjestiti postavke kamere. Kamera se jednostavno koristi te ne stvara nikakve poteškoće.
Senzor pokreta
TrueCam počinje sa snimanjem istog trenutka kada detektira pokret. Ova značajka posebno će korisna biti ako se netko zabije u vaš automobil. U tom slučaju imat ćete dokaz u obliku registracijske oznake ili izgledu vozača.
Noćni način
TrueCam A5 opremljena je s visokokvalitetnim objektivom koji rezultira time da sve snimke budu vrhunske kvalitete, čak i po noći.
Šifra artikla 40904-00370
Brand TrueCam
Vrsta Auto kamere
Boja crna
Jamstvo 12 mjeseci
Video rezolucija: 1080p 30fps
Senzor: 2 Mega CMOS Sensor, OV2710 s moćnim noćnim način
Kut snimanja: 130°
Zvuk: Ugrađeni mikrofon
Rezolucija slike: 3.7 MP
LCD zaslon: 2,7" 16:9
GPS
G-senzor
Micro SD utor: do 32 GB
Snimanje u krug
Auto start
Zaključavanje datoteka
Datum i vrijeme na zaslonu
Brzina
Lokacija
Senzor pokreta
Ulazi: USB, HDMI
Baterija: 400 mAh
Punjač: 12-24 V, 3000m
Dimenzije: 103 x 51 x 40 mm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se