Košarica 0
Auto kamera TrueCam A4 dashboard Full HD

Još pregleda

  • Auto kamera TrueCam A4 dashboard Full HD
  • Auto kamera TrueCam A4 dashboard Full HD

Auto kamera TrueCam A4 dashboard Full HD

TrueCam A4 automobilska kamera idealna je za sve one koji traže vrhunsku kvalitetu bez kompromisa. Objektiv top kvalitete pobrinut će se za impresivno čiste, svijetle, visokokvalitetne snimke koje u kombinaciji s lakoćom korištenja čine ovaj model jednim od najpoželjnijih u klasi. Većina funkcija dostupna je na samo jedan dodir gumba a kontrole na LCD zaslonu su jednostavne i intuitivne.
Snimke u FULL HD rezoluciji
TrueCam A4 dashboard kamera sve snimke snima u FULL HD 1080p rezoluciji. Snimka s ove kamere stoga je toliko jasna da na njoj lako možete prepoznati detalje poput lica osobe ili registracijske oznake drugog vozila. Bez obzira snimate li preko noći, tijekom dana ili u smanjenim uvjetima vidljivosti, TrueCam A4 će uvijek osigurati oštre slike visoke kvalitete.
Brza instalacija
Za proizvode koje koristite na dnevnoj bazi, važno je da njihovo korištenje bude olakšano do najveće mjere. S TrueCam A4 kamerom, posebni držači osiguravaju da kamera uvijek bude u dobrom položaju. Auto kamera samo sjedne na mjesto i spremni ste za put.
Snimanje u krug
S TrueCam A4 dashcam nema potrebe za slobodnim mjestom na memorijskoj kartici. Kada je memorijska kartica puna, ova kamera jednostavno kreće snimati ispočetka brišući najstarije snimke. Ako želite sačuvati neki video, samo namjestite opciju "zaključano" i on će biti u potpunosti zaštićen.
G-senzor
G-senzor (akcelerometar, senzor gravitacije) detektira pokret u tri dimenzije a u slučaju nesreće, bilježi udar i automatski zaključava snimku kako se ne bi presnimila. Osjetljivost senzora lako se može podetiti u meniju.
LCD zaslon
Zahvaljujući 2,7" LCD zaslonu, lako možete pogledati trenutnu snimku, prethodno snimljenu snimku ili namjestiti postavke kamere. Kamera se jednostavno koristi te ne stvara nikakve poteškoće.
Senzor pokreta
TrueCam počinje sa snimanjem istog trenutka kada detektira pokret. Ova značajka posebno će korisna biti ako se netko zabije u vaš automobil. U tom slučaju imat ćete dokaz u obliku registracijske oznake ili izgledu vozača.
Noćni način
TrueCam A4 opremljena je s visokokvalitetnim objektivom koji rezultira time da sve snimke budu vrhunske kvalitete, čak i po noći.
WDR funkcija
Zahvaljujući WDR-u, ova auto kamera uhvatit će slike čak i i pri velikim kontrastima. Tipičan primjer bio bi kontrast između svjetla i sjene ili mračne ceste i nadolazećeg auta.
Šifra artikla 40904-00369
Brand TrueCam
Vrsta Auto kamere
Boja crna
Jamstvo 12 mjeseci
Video rezolucija: 1920 x 1080
Senzor: 1/3 3.0 Mega CMOS
Kut snimanja: 130°
Zvuk: Ugrađeni mikrofon
Rezolucija slike: 5 MP
LCD zaslon: 2,7" 16:9
G-senzor
Micro SD utor: do 32 GB
Snimanje u krug
Auto start
Zaključavanje datoteka
Datum i vrijeme na zaslonu
Senzor pokreta
Ulazi: USB, HDMI
Baterija: 250 mAh
Punjač: 12-24 V, 3000m
Dimenzije: 99 x 49 x 37 mm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se