Košarica 0
Assassin's Creed The Ezio Collection PS4

Assassin's Creed The Ezio Collection PS4

Stvorite povijest kao legendarni Master Assassin, Ezio Auditore da Firenze, u Assassin’s Creed: The Ezio Collection, koja uključuje kritički priznate kampanje za jednog igrača, kao i DLC sadržaje za jednog igrača iz Assassin’s Creed® II, Assassin’s Creed® Brotherhood i Assassin’s Creed® Revelations s poboljšanom grafikom za PS4 i Xbox One.
 • Proživite život Ezio-a i naučiti načine Assassina, kako on traži osvetu zbog izdaje svoje obitelji. Putujte kroz renesansnu Italiju iz 15. stoljeća, uključujući glavni grad, Rim, te u konačnici i Carigrad 16. stoljeća.
 • Assassin's Creed II - Ezio-va saga započinje sa borbom i istraživanjem kroz otvoreni svijet talijanske renesanse u doba umjetnosti, bogatstva i zavjera ubojstava.
 • Assassin's Creed Brotherhood - Otputujte u najveći talijanski grad - Rim. Centar moći, pohlepe i korupcije, gdje Ezio preuzima vodstvo cijelog Bratstva Assassin-a.
 • Assassin’s Creed Revelations - Dva Assassin-a, jedna sudbina. Zaputite se na Ezio-vu konačnu avanturu, dok korača stopama svog velikog mentora, Altair, na putovanje otkrića i spoznaje u Carigradu i srcu Otomanskog carstva 16. stoljeća.
 • Najnoviji nastavak popularnog stealth serijala ovaj put nas stavlja u samo srce industrijalizirane Engleske, u London, u kojem pratimo priču dva igriva lika, brata Jacoba i njegove sestre Evie, koji nastoje očistiti London od Templara.
  Šifra artikla 40206-00902
  Platforma PlayStation 4
  Žanr Akcijske / Avanture
  Izdavač Ubisoft

  Ocijeni i komentiraj proizvod

  Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se