Košarica 0
Apple Magic Trackpad

Još pregleda

  • Apple Magic Trackpad
  • Apple Magic Trackpad

Apple Magic Trackpad

Novi Magic Trackpad prvi je Multi-Touch trackpad osmišljen za rad sa stolnim računalom Mac. Koristi istu Multi-Touch tehnologiju koja vam se svidjela na računalu MacBook Pro. Također podržava sve vrste pokreta te Vam tako pruža potpuno novi način interakcije i upravljanja prikazom na zaslonu. Magic Trackpad povezuje se s Mac računalom pomoću bežične Bluetooth tehnologije. Koristite ga umjesto miša ili zajedno s njime na svim Mac računalima, čak i onim prijenosnim.
Prirodan osjećaj.
Pregledavanje stranica online pruža osjećaj kao da pregledavate stranice u knjizi ili časopisu. I inercijsko pomicanje čini kretanje gore i dolje na stranici prirodnije nego ikad.

Najveći Multi-Touch trackpad ikad.
Magic Trackpad je baš kao i dodirna podloga na MacBook Pro - ali veći. Napravljen je s istom naprednom tehnologijom - touch-friendly je i otporan na habanje površine. No, s gotovo 80 posto više prostora, to je najveći Multi-Touch trackpad koji je Apple napravio. Dakle, tu je još više prostora za pomicanje, stiskanje i okretanje. A budući da je cijela površina kao gumb, možete ga koristiti umjesto miša.

Uklapa se savršeno.
Magic Trackpad ima isti aluminijski dizajn kao Apple bežična tipkovnica i zajedno oni čine savršen par koji se nalazi na istoj visini i pod istim kutom. Od tipkanja do gestikulacija u jednom pokretu, ili jedno i drugo u isto vrijeme.

Radi na 2 AA baterije.
Napomena Vrijeme dostave za Apple artikle je 5 radnih dana.
Šifra artikla 40907-00493
Vrsta Mac oprema
Vrsta Miševi
Boja siva
Šifra proizvođača mc380zm/b
Jamstvo 1 godina

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se