Košarica 0
Aminokiseline Olimp BCAA Mega Caps 1100

Aminokiseline Olimp BCAA Mega Caps 1100

BCAA Mega Caps je dodatak prehrani s kompleksnim aminokiselinama razgranatih lanaca valin, leucin i izoleucin u obliku kapsula.


Zapremnina: 120 kapsula

Sastojci:

Slobodne aminokiseline (L-levcin, L-valin, L-izolevcin), punilo – mikrokristalinična glukoza, sredstvo protiv stvrdnjavanja – magnezijev stearat; prevlaka kapsule - želatina. Sve aminokiseline u 1 kapsuli: 1100 mg

Šifra artikla 40804-00004
Brand Olimp Sport Nutrition
Grupa Aminokiseline
Primjena Tijekom treninga
BCAA Mega Caps je dodatak prehrani sa aminokiselinama razgranatih lanaca valin, leucin i izoleucin u obliku kapsula. BCAA - aminokiseline razgranatih lanaca sprječavaju katabolizam što znači da sprječavaju procese razgradnje bjelančevina u mišićima tijekom fizičke aktivnosti i u fazi odmaranja. Proizvod stimulira anabolizam stimulirajući izlučivanje hormona koji su važni za sintezu bjelančevina i na taj način doprinosi bržoj i učinkovitoj regeneraciji nakon vježbanja. Posredno utječe na smanjivanje masnog tkiva jer sadrži aminokiselinu L-leucin koja na prirodan način povećava produkciju HMB u tijelu. ZAŠTO UZIMATI BCAA: Jer predstavljaju približno 35-40% mišićnog tkiva Sprečavaju razgradnju proteina i sudjeluju u izgradnji novog mišićnog tkiva. Poboljšavaju ravnotežu dušika, zbog čega ubrzavaju prilagodbu sportaša na fizičke napore posebno u disciplinama koje zahtijevaju snagu, brzinu i izdržljivost. Ubrzavaju oporavak poslije bolesti i ozljeda te usporavaju procese staranja. Reguliraju metabolizam masnoća i ugljikohidrata. Odlične za fazu definicije jer čuvaju mišićnu masu. Potreba za aminokiselinama razgranatih lanaca znatno se povećava tijekom treninga i poslije njega, u stresu, u drugoj polovici života (nakon 40. godine) te u fazi definicije (dijete). OLIMP BCAA je suvremena formula sa znatnom dominacijom izoleucina i drugih najvažnijih razgranatih aminokiselina. Izoleucin je jedina supstanca koja regulira metabolizam ugljikohidrata i masnoća i ovisi o trenutnim energetskim potrebama tijela. Jedinstven je i njegov učinak na masno tkivo. Mast se nakuplja u masnim stanicama kao posljedica istovremene transformacije ugljikohidata i masnih kiselina. Izoleucin ograničava obje transformacije zajedno - izuzetno učinkovito ograničava nakupljanje rezervnih masti. Proizvod se posebno preporučuje: Vrhunskim i rekreacijskim sportašima kako bi se pravilno opskrbili energijom za trening, ubrzali obnovu poslije treninga i poboljšali kvalitetnu mišićnu masu i izdržljivost. Osobama s previše masnog tkiva za ubrzavanje učinka mršavljenja te osobama, koje su aktivne, koje se bave teškim fizičkim radom ili su izložene stresu. UPOTREBA Ova formula namjenjena je fizički aktivnim osobama i sportašima kao sredstvo koje ubrzava razvoj snage, izdržljivosti i tjelesna mase bez masnoća. UPUTA ZA UPOTREBU Uzmite 4 kapsule 2 do 4 puta na dan i popijte puno vode – prije doručka, prije treninga, poslije treninga i prije spavanja.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se