Košarica 0
Acer Aspire Switch 10 E, coral red

Acer Aspire Switch 10 E, coral red

Transformacija u sekundi
Ovo moderno i kompaktno prijenosno računalo 2-u-1 opremljeno je iznimnim novim šarkama Acer Snap Hinge™ 2 pomoću kojih se jednostavno i nevjerojatno prirodno pretvara u četiri različita uređaja. Tome dodajte dugo trajanje baterije i dobit ćete partnera za ozbiljan rad i zabavu – savršen spoj produktivnosti prijenosnog računala i multimedijske zabave tableta.

Zaštitite svoj tablet

Svestran i mijenja oblik
Savršeno dizajnirane šarke Acer Snap Hinge™ 2 omogućuju vam da tipkovnicu jednostavnim potezanjem ili guranjem odvojite od uređaja ili je ponovno spojite. Jednostavno prelazite između četiri vrlo korisna načina rada: kao prijenosno računalo, tablet, preklopljeni uređaj ili monitor.

Privlačan predvodnik trendova
Aspire Switch 10 E isporučuje se u modernim bojama koje se savršeno nadopunjuju s njegovim dinamičnim oblikom i elegantnim uzorkom tekstila i zajednički tvore uređaj koji zaista dobro izgleda. Odaberite boju koja vam pristaje i neka vam prijatelji zavide.

Vrijedan radnik
Intel® Atom™ x5 "Cherry Trail" procesor1 nudi poboljšanu grafiku i performanse prilikom igranja, a zaslužan je i za dojmljivu energetsku učinkovitost. Ovaj 2-u-1 uređaj pokreće operacijski sustav Windows 10 i sadrži program Continuum koji automatski prebacuje korisničko sučelje iz načina rada tableta u način rada prijenosnog računala.

Zaštita podataka
Pomoću značajke Acer SwitchLock™ možete postaviti tvrdi disk koji se nalazi u dijelu s tipkovnicom da radi samo u kombinaciji s pripadajućim tabletom. Tablet služi kao ključ kojim zaključavate tvrdi disk kada ga odvojite od dijela s tipkovnicom. Svi podaci na tvrdom disku tako su zaštićeni od krađe. Kako biste otključali sve te podatke, dovoljno je da samo ponovno spojite tablet.

Prijatelj vaših očiju
Ovaj je uređaj opremljen tehnologijom Acer VisionCare™ pa možete uključiti značajku Acer BluelightShield™ koja smanjuje emisiju plavog svjetla koje pri dugotrajnom radu može predstavljati napor za oči. Acer LumiFlex™ automatski pojačava kontrast kada uređaj koristite na izravnom sunčevom svjetlu pa više ne morate žmirkati kada izađete van!

Izvrsna zabava
HD zaslon opremljen je IPS tehnologijom2 za jasne slike iz bilo kojeg kuta gledanja. Zaslon je izrađen i od iznimno čvrstog Gorilla™ Glass stakla koje ga štiti od ogrebotina, a ogrebotine koje eventualno i nastanu manje su vidljive. Dvostruki zvučnici zaslužni su za odličnu reprodukciju zvuka, a u kombinaciji sa dvostrukom kamerom pružaju vam sve što vam je potrebno za odlične videorazgovore.
Šifra artikla 40912-00421
Brand Acer
Procesor Intel Atom Z3735F Quad (2 MB L2 cache,up to 1.83)
Ekran 10.1” HD 1280x800 IPS technology
Rezolucija ekrana 1280x800
Veličina ekrana 10.1"
Memorija 2GB
Operativni sustav Windows 10 Home (32-bit)
Baterija 2-cell (do 12h)
Boja Crvena
Težina artikla 1150 g
Šifra proizvođača ACR-1486
Jamstvo 2 god. fizička osoba/1 god. pravna osoba
Intel Atom Z3735F Quad (2 MB L2 cache,up to 1.83),2GB LPDDR3,64GB eMMC,10.1" IPS HD 1280x800 TOUCH,WiFi,BT 4.0,front/rear kamera 2MP,2-cell (do 12h),HDMI,Micro USB 2.0,dock tipk.,crveni, W10 (32-bit)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se