Košarica 0
4Baby ležaljka Jungle beige

Još pregleda

  • 4Baby ležaljka Jungle beige
  • 4Baby ležaljka Jungle beige

4Baby ležaljka Jungle beige

Jungle 4Baby ležaljka iznimno se lagano slaže i postoji mogućnost vibracije ležaljke.
Postoji mogućnost da se zaustavi ljuljanje, a iznimno ju je lako nositi. Dijete se veže sa sigurnosnim pojasom u 3 točke, a ručka s igračkama može se ukloniti. Naslon za glavu može se prilagoditi. Kada se otvori dimenzije su joj 54 – 38/47/70 centimetara, a kada se skupi 13/50/80. Teška je 3,1 kilogram.
Šifra artikla 4060-02326
Vrsta Ležaljke
Brand 4Baby
Boja beige
Dob 0m+
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 50x85x25 cm
Težina artikla 4.3 kg
4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova opreme za bebe.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednih desetak godina, zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda, prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.
4BABY nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i njihaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.
Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, osim očitih sigurnosnih pitanja, na koji je stavljen poseban fokus, je da su svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje. Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem i dobavljačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se