Košarica 0
4Baby hranilica Flower siva

Još pregleda

  • 4Baby hranilica Flower siva
  • 4Baby hranilica Flower siva
  • 4Baby hranilica Flower siva

4Baby hranilica Flower siva

Flower 4Baby je hranilica koja se jednostavno sklapa i zauzima jako malo mjesta.
Stabilna metalna konstrukcija omogućit će vam hranjenje vašeg djeteta do 15 kilograma. Ima pladanj sa stalkom za čaše, a sigurnosni pojas veže se u pet točaka. Navlaka se lako skida i periva je. Kad je sklopljena dimenzija su 57/11/120 centimetara, dok je otvorena 57/75/94 centimetara. Teška je 4,9 kilograma
Šifra artikla 4060-02322
Vrsta Hranilice
Brand 4Baby
Sastav Metal
Boja siva
Dob 9m-4g
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 57x75x94 cm
Težina artikla 4.9 kg
4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova opreme za bebe.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednih desetak godina, zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda, prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.
4BABY nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i njihaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.
Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, osim očitih sigurnosnih pitanja, na koji je stavljen poseban fokus, je da su svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje. Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem i dobavljačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se