Košarica 0
4Baby duboka kolica Guido plava

Još pregleda

  • 4Baby duboka kolica Guido plava
  • 4Baby duboka kolica Guido
  • 4Baby duboka kolica Guido
  • 4Baby duboka kolica Guido
  • 4Baby duboka kolica Guido
  • 4Baby duboka kolica Guido

4Baby duboka kolica Guido plava

4Baby Guido duboka kolica imaju čeličnu konstrukciju što je jamac čvrstoće, a podešavanje leđnog dijela putem remena omogućuje maksimalan izbor nagiba za dijete u vožnji
Kolica Guido opremljena toplom zimskom navlakom i velikom košarom za stvari ispuniti će sva očekivanja roditelja u svako doba godine. Kolica su vrlo jednostavno sklopiva i lagana što omogućuje laku manipulaciju i transport. Čelična konstrukcija jamac je čvrstoće, a podešavanje leđnog dijela putem remena omogućuje maksimalan izbor nagiba za dijete u vožnji. Sigurnosni pojas kolica moguće je podesiti u pet točaka. Velika kupola kolica vrlo jednostavno u jednom potezu može se ukloniti i ponovno postaviti, a na samoj kupoli nalazi se mali pretinac za stvari, te prozorčić kako bi uvijek mogli vidjeti Vaše dijete u kolicima. Na rukohvatu se nalazi i plastično postolje za dvije bočice i sitne stvari. Oslonac za djetetove noge također je podesiv, a prednja prečka kolica može se odvojiti. Uz stražnju nožnu kočnicu, na svim kotačima su ugrađeni amortizeri, dok se prednji rotirajući kotači mogu zaključati.  Dimenzije kada su zatvorena su53/90/33, a otvorena 52/96/103. Teška su 7,9 kilograma.
Šifra artikla 4060-02282
Vrsta Duboka kolica
Brand 4Baby
Sastav Čelik
Boja plava
Dob 0m+
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 53x90x33 cm
Težina artikla 7.92 kg
4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova opreme za bebe.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednih desetak godina, zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda, prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.
4BABY nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i njihaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.
Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, osim očitih sigurnosnih pitanja, na koji je stavljen poseban fokus, je da su svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje. Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem i dobavljačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se