Košarica 0
4Baby autosjedalica Freeway siva

Još pregleda

  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway
  • 4Baby autosjedalica Freeway

4Baby autosjedalica Freeway siva

4Baby autosjedalica Freeway namijenjena je za djecu od 0 do 25 kilograma (grupa 0/1/2)
4Baby autosjedalica Freeway namijenjena je djeci od 0 do 25 kilograma (grupa 0/1/2). Može se montirati u smjeru i suprotno od smjera vožnje. Mekana i trajna Multispandex podstava lako se pere i skida. Sjedalo se može postaviti u tri pozicije, a dijete se osigurava s pojasom koji se veže u pet točaka.
Šifra artikla 4060-02300
Vrsta Grupa 0/1/2
Brand 4Baby
Boja siva
Dob 0m-6g
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 42x52x64 cm
Težina artikla 7 kg
4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova opreme za bebe.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednih desetak godina, zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda, prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.
4BABY nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i njihaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.
Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, osim očitih sigurnosnih pitanja, na koji je stavljen poseban fokus, je da su svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje. Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem i dobavljačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se