Košarica 0
4Baby autosjedalica Dino beige

Još pregleda

  • 4Baby autosjedalica Dino
  • 4Baby autosjedalica Dino
  • 4Baby autosjedalica Dino
  • 4Baby autosjedalica Dino
  • 4Baby autosjedalica Dino

4Baby autosjedalica Dino beige

Dino 4Baby booster je autosjedalica grupe 2/3 i namijenjena je djeci od 15 do 36 kg.
Dino 4Baby booster autosjedalica grupe 2/3 (15-36 kg). Ergonomskog je oblika sjedala i ima naslon za ruke. Koristi sigurnosni pojas od automobila za vezivanje djeteta. Presvlaka je periva i lako se skida. Teška je 1,5 kilogram a dimenzije su joj 47/43/25 centimetara.
Šifra artikla 4060-02290
Vrsta Grupa 2/3
Brand 4Baby
Boja beige
Dob 3-11
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 47x43x25 cm
Težina artikla 1.5 kg
4BABY koji je jedan od najpopularnijih poljskih brendova opreme za bebe.
Brand 4BABY ustanovljen je 2005. godine, te je u narednih desetak godina, zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju i unapređenju proizvoda, prepoznat kao jedan od vodećih poljskih i europskih brandova koji se posebno ističe dizajnom i kvalitetom.
4BABY nudi širok izbor autosjedalica u svim težinskim skupinama, kolica, hranilica, putnih dječjih krevetića, hodalica i njihaljki. Svi 4BABY proizvodi izrađeni su u skladu s važećim EU standardima s posebnim naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate i odobrenja izdana od strane akreditiranih tvrtki za testiranje.
Prema teoriji marketinga, postprodajna usluga vrlo je važan dio branda i slike proizvoda koju stvaramo u očima kupaca. U slučaju proizvoda namijenjenih djeci to još više dolazi do izražaja.
Najvažniji razlog, osim očitih sigurnosnih pitanja, na koji je stavljen poseban fokus, je da su svjesni da svaki kvar može izazvati neželjene posljedice kako za dijete, tako i za roditelje. Neupotrebljivost kolica, hranilica ili autosjedalica značajno smanjuje mobilnost i često je ozbiljna prepreka za svakodnevni život. Svaki prigovor, znači da je dijete, bez mogućnosti da putuje automobilom, neće posjetiti baku i djeda ili će morati jesti neke obroke na koljenu svojih roditelje, umjesto u svom udobnom, omiljenom naslonjaču.
Stoga u suradnji s proizvođačem i dobavljačem u najkraćem vremenskom roku možemo osigurati većinu rezervnih dijelova, koji su također dostupni za prodaju kupcima, čak i nakon jamstvenog roka. Ova usluga ima dvostruko značenje. Prvo – praktički ne postoji situacija u kojoj je potreban dugi vremenski period od predaje zahtjeva za popravkom zbog nedostatka potrebnih dijelova, i drugo – nakon jamstvenog roka, postoji mogućnost kupnje potrebnih rezervnih dijelova što proizvodu daje dodatnu vrijednost i dugotrajnost.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se